Z ogromną dumą, tudzież przyjemnością..
Witam, a teraz proszę do stołu. 
Gotowanie jest na „topie”, a telewizja aż wrze od nadmiaru programów kulinarnych. Człowiekowi aż ślinka cieknie po obejrzeniu parujących talerzy z różnorodnymi przysmakami. Jednak co zrobić kiedy kluczowym składnikiem w naszym wymarzonym daniu jest np. korzeń galangalu czy guma ksantanowa?
Na moim blogu World in the Pot znajdziecie przepisy inspirowane kulinarnymi podróżami. Postaram się pokazać jak z łatwością i odrobiną fantazji przenieść orientalne zapachy Indii, serowe aksamity Włoch a nawet dymiące sekrety Meksykańskich street foodów, do naszej skromnej kuchni.
Bon Appetit!
Zostaw odpowiedź
Używamy Gravatara w komentarzach - zdobądź swój własny!
XHTML: Możesz użyć następujące tagi:
<a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>